Concert Nieuw Amsterdams Kinderkoor: Wegzeilen

12 oktober 2019, 20:00 uur

Concert Nieuw Amsterdams Kinderkoor
Wegzeilen | Een muzikale reis om de wereld

Op zaterdag 12 oktober nodigen 28 getalenteerde zangers van het Nieuw Amsterdams Kinderkoor (11-15 jaar) u uit voor een muzikale tijdreis rond de wereld. O.l.v. Anaïs de la Morandais voert het topkoor een aantal bekende nummers op, zoals America uit West Side Story en een vocale versie van Bachs beroemde Air. Ook hoort u enkele zelden uitgevoerde nummers in Europa, zoals Orde-e uit de Filipijnen of Hana Wa Saku uit Japan. Het koor wordt begeleid door pianist Kimball Huigens en een instrumentaal ensemble.

Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor is onderdeel van Nieuw Vocaal Amsterdam. Dit is de grootste buitenschoolse klassieke zangopleiding van Nederland. Dit is met 350 enthousiaste leerlingen vanaf 4 jaar de grootste buitenschoolse klassieke zangopleiding van Nederland. De NVA-koren horen tot de beste van Nederland. Nieuw Vocaal Amsterdam is de vaste kinderkoorpartner van Nationale Opera & Ballet en het Conservatorium van Amsterdam.
Meer informatie: www.nieuwvocaalamsterdam.nl

Kaarten: € 19,50 (volwassenen) / € 10,- (kinderen)
Hapje & drankje inbegrepen.

Bestel een kaartje via de knop hierboven en betaal meteen met iDEAL. Of reserveer uw kaartje alvast door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld a.u.b. het gewenste aantal kaartjes) en betaal contant aan de deur.

20191012