ThomasFilm: The Zookeeper's Wife

28 februari 2020, 19:30 uur

In februari kijken we naar "The Zookeeper's Wife" uit 2017, onder regie van Niki Caro. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi's het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck. In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op het spel zet.

‘Wat brengt een mens in tegenover de wreedheden van de samenleving? Liefde en trouw, maar bovenal toch een onverwoestbare hoop op beter’.

Een kaartje kost €7,50 (inclusief koffie, thee en een drankje). Bestel een kaartje via de knop hierboven en betaal meteen met iDEAL. Of reserveer uw kaartje alvast door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld a.u.b. het gewenste aantal kaartjes) en betaal contant aan de deur.

20200228

Bekijk hier de trailer van de film: