Indien deze e-mail niet goed wordt weergeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

logo nieuwsbrief breed

Vrijdag aanstaande!
ThomasFilm: Mar Adentro (The Sea Inside)
27 februari 2015 om 19.30 uur
Na een korte inleiding door Evert Jan de Wijer (predikant Thomaskerk) kijken we gezamenlijk naar
Mar Adentro (The Sea Inside). Daarna gaan met elkaar in gesprek over de film.

Het verhaal van de film is gebaseerd op het leven van Ramón Sampedro, een na een ongeluk vanaf zijn nek verlamde man die daar 29 jaar mee door moest leven, terwijl hijzelf euthanasie wenste.

ThomasFilm start om 19.30 uur in het Thomastheater (Prinses Irenestraat 36 Amsterdam, 3 minuten lopen van het WTC). Een kaartje kost €7,50 - bestellen kan via deze link.

 Lunchconcert Heemsbergen & van Jaarsveld
dinsdag 3 maart van 12.30 – 13 uur

Angelique Heemsbergen, piano
Nicole van Jaarsveld, klarinet

20150303

Het op een jonge en sprankelende manier uitvoeren van traditionele werken hebben Angélique Heemsbergen en Nicole van Jaarsveld als doel. Het 'open karakter' van hun recitals wordt door het publiek zeer gewaardeerd.

Angélique en Nicole waren te horen in o.a. de kleine zaal van het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg. Op Radio 4 waren ze live te beluisteren tijdens het programma Viertakt Podium. Recentelijk werden ze uitgenodigd om ook in Opium op 4 live een aantal werken ten gehore te brengen.

Dit duo volgde masterclasses bij Pascal Devoyon, Charles Neidich en Ralph Manno. Verder werden zij gecoached door Céleste Zewald, Paolo Giacometti, Hein Wiedijk, Harrie Troquet, Marian Bolt en Hans Eijsackers.

Hun eerste concert was een feit tijdens het afstuderen van Nicole aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zij vervolgden hun samenwerking met het geven van vele succesvolle recitals en het duo is sindsdien een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land.

Over ons
Thomas Open is een cultureel platform voor ontmoeting, verstrooiing en verdieping.
>meer info

Contactgegevens
Stichting Thomas Open
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
Tel: 06-24899118
info@thomasopen.nl
www.thomasopen.nl

Afmelden
Wilt u geen nieuwsberichten meer  ontvangen? om u af te melden.