Indien deze e-mail niet goed wordt weergeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

logo nieuwsbrief breed

Online kaarten kopen nu mogelijk!

Het is nu mogelijk online kaarten te kopen voor voorstellingen van Thomas Open! Thomas Open biedt haar bezoekers graag deze extra service. U betaalt via de site de kaarten met iDeal. Uw bevestigingsemail dient als toegangsbewijs.

89620131206

Boek nu online uw kaarten voor de Nacht van de Bijbel
vrijdag 6 december a.s. van 20.00 – 00.00 uur
Wilfred Scholten (journalist) en Evert Jan de Wijer (theoloog en predikant van de Thomaskerk) gaan in de Nacht van de Bijbel in gesprek met Wim Aantjes (oud fractievoorzitter ARP en CDA Tweede Kamer), Gerda Havertong (theatermaker), Carola Schouten (Tweede Kamerlid CDA), Ruben van Zwieten (Theoloog van het Jaar) en het publiek. Tussen de gesprekken door kunt u genieten van optredens verzorgt door het Jazz department van het Amsterdams Conservatorium.

Voorverkoop: € 12,50 in de kerk (bij de koster) of via de website: www.thomasopen.nl.
Aan de deur bedraagt de entree prijs € 15,00.
Prijzen zijn inclusief consumpties en hapjes in de pauze.

20131203 3
Lunchconcert: Couleur Pure
dinsdag 3 december 2013 van 12.30-13 uur

Op dinsdag 3 december 2013 treden Raquel Martorell Dorta (traverse) en Alexandra Nepomnyashchaya (klavecimbel) op tijdens Thomas Open lunchconcert. Zij brengen onder de naam Couleur Pure muziek met originele klank en geest door gebruik te maken van de zuiverheid die authentieke instrumenten bieden. Het resultaat is een rijk palet aan uiteenlopende kleuren.
Zij spelen werk van Johann Gottfried Müthel en Johan Sebastiaan Bach.

Het concert is gratis en begint om 12.30 en duurt tot 13.00 uur. Voorafgaand aan het concert staat vanaf 12.00 koffie en thee klaar.

Kunstexpositie Rites de Passage
12 januari 2014: toelichting op tentoonstelling door curator
31 januari 2014: finissage

De Kunstexpositie Rites de Passage in de Thomaskerk bevat werken van de kunstenaars Éric Giraudet de Boudemange, Philipp Kremer, Gregory Buchert en Allard van Hoorn. In de werken van deze kunstenaars staan eigentijdse rites de passage (overgangsrituelen) centraal.

Op zondag 12 januari vindt aansluitend aan de kerkdienst in de Thomas Kerk een toelichting op de tentoonstelling plaats. Julia Geerlings, curator van de tentoonstelling, gaat na een korte introductie op de tentoonstelling in gesprek met gemeenteleden en andere belangstellenden. U bent van harte uitgenodigd voor deze gratis bijeenkomst. Meld u aan via www.thomasopen.nl

Philipp Kremer ontving dit jaar de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. Zijn schilderijen bevragen de idealen van leefgemeenschappen en het saamhorigheidsgevoel dat uitgedrukt wordt in benauwende rituele handelingen van een groep mensen

In het poëtische videowerk Gourdoulou van Gregory Buchert (in samenwerking met Jonathan Schall) staan twee mannen centraal, de een op de schouders van de andere, die zowel paard als ridder symboliseren op een mysterieuze queeste door de weerbarstige natuur.

Allard van Hoorn zal tijdens de finissage (op 31 januari a.s. - 18.00 uur) een site-specifiek geluidswerk uitvoeren met behulp van de aanwezige orgels in de kerk.

20140124
Nico Knapper
Vrijdag 24 januari 2014 om 20.00 uur

Op vrijdagavond 24 januari zal Nico Knapper wederom onze harten verwarmen met prachtige Franse chansons en zijn bijzondere anekdotes. Zijn eerdere voorstelling in het Thomastheater was een groots succes en we zijn dan ook zeer verheugd dat Nico ook dit jaar in onze theaterzaal komt optreden.

Nico Knapper (1934) begon zijn carrière als chansonnier in het Parijs van de jaren vijftig en zestig, naast grootheden als Jacques Brel, Barbara, Jean Ferrat, Georges Moustaki, Guy Béart, Gilbert Becaud. Hij trad met ze op en was persoonlijke bevriend met ze. Om zijn carrière te vieren en zijn tachtigste levensjaar luister bij te zetten vertelt hij graag zijn bijzondere verhaal doorspekt met mooie anekdotes.

Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur
Koop snel uw kaarten via onze site www.thomasopen.nl: entree €10,-

 

 

Over ons
Thomas Open is een cultureel platform voor ontmoeting, verstrooiing en verdieping.
>meer info

Contactgegevens
Stichting Thomas Open
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
Tel: 06-24899118
info@thomasopen.nl
www.thomasopen.nl

Afmelden
Wilt u geen nieuwsberichten meer  ontvangen? om u af te melden.