Indien deze e-mail niet goed wordt weergeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

logo nieuwsbrief breed

20140218 120140218 2

Lunchconcert: Mor Levin & Takako Kunugi
dinsdag 18 februari 2014 van 12.30-13 uur

Mor Levin (klarinet) is in 1985 geboren in Israël, behaalde haar bachelor diploma aan de Buchmann-Mehta school of music in Tel-Aviv en haar master diploma bij Harmen de Boer aan het Conservatorium van Amsterdam. Mor soleert en speelt mee in verschillende grote orkesten en ensembles in o.a. Israel en Nederland. Takako Kunugi (fagot) begon te spelen toen ze 15 jaar oud was. Zij studeerde af aan de National University Fine arts and Music in Japan. Vervolgens werkte ze bij Kosei Wind Orchestra en het Tokyo Metropolitan Symphony Orkest; ook is zij lid van het Bach Collegium Japan. In 2009 verhuisde Takako naar Amsterdam voor haar studie met Ronald Karten. In 2011 behaalde Takako haar masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam cum laude. Tevens heeft Takako haar studie barokfagot bij Benny Aghassi aan het Conservatorium van Amsterdam in 2012 met een diploma afgerond. Takako concerteerd met Het Ensemble, Ensemble Amco, New Philharmonic Utrecht en Il Concerto Barocco.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Thomas Open. Het concert is gratis en begint om 12.30 en duurt tot 13.00 uur.

89420140227 1 

Verkiezingsdebat gemeenteraadsverkiezingen in ThomasTheater
Donderdag 27 februari 2014 om 20.00 uur

De Protestantse Kerk Amsterdam is een kerk met hart en ziel voor stad en buurt. Hoe kijken de lijsttrekkers van de partijen die meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen aan tegen die rol van de kerk in de stad? Wat vinden zij van onderwerpen waar kerk en diaconie zich voor inzetten?

Bijvoorbeeld eenzaamheid in de stad, wat kan de lokale politiek daar aan doen? Hoe moet het verder met de mensen van de Vluchtkerk? Kan het stadsbestuur levensbeschouwelijke instellingen inzetten voor de leefbaarheid van de stad? Wat is een participerende samenleving?

Over deze en andere onderwerpen op het snijvlak van politiek en geloof gaan de lijsttrekkers van PvdA, VVD, D66, SP, GroenLinks, CDA en de ChristenUnie met elkaar en de aanwezigen in debat. De leiding van het debat is in handen van NCRV-journalist Wilfred Scholten.

Dit lijsttrekkersdebat voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen is inmiddels een goede traditie. Vier jaar geleden vond het plaats in de Noorderkerk, deze keer in het Thomas Theater in de Thomaskerk aan de Zuidas.

89220140228 

Muzikale theatervoorstelling: Paulus, in het oog van de storm
28 februari 2014 om 17 uur

In deze muzikale theatervoorstelling presenteren Kees Posthumus en Juul Beerda Paulus als de apostel van de vrijheid. Vanaf het moment dat hij het licht heeft gezien en een stem heeft gehoord, zal Paulus gepassioneerd en onvermoeibaar vrijheid voor ieder mens verkondigen. In een decor van fok- en grootzeilen en op de klanken van een accordeon onderzoekt Paulus de mogelijkheden en grenzen van deze grootse, bijna niet te vatten vrijheid.

Thomas Open organiseert in samenwerking met Leerhuis Amsterdam en Tenach en Evangelie deze voorstelling als introductie van het programma van LATE.

Lokatie: Thomas Theater, Prinses Irenestraat 36 Amsterdam
Koop snel uw kaarten via onze site - entree €10,-

 Online kaarten kopen nu mogelijk!

Het is nu mogelijk om ook online uw kaarten te kopen voor voorstellingen van Thomas Open! Thomas Open biedt haar bezoekers graag deze extra service. U betaalt via de site de kaarten met iDeal. Uw bevestigingsemail dient als toegangsbewijs.

Over ons
Thomas Open is een cultureel platform voor ontmoeting, verstrooiing en verdieping.
>meer info

Contactgegevens
Stichting Thomas Open
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
Tel: 06-24899118
info@thomasopen.nl
www.thomasopen.nl

Afmelden
Wilt u geen nieuwsberichten meer  ontvangen? om u af te melden.