Indien deze e-mail niet goed wordt weergeven kunt u via deze link de webversie bekijken.

logo nieuwsbrief breed

20140318

Lunchconcert Ivan Gomes Cervantes
Dinsdag 18 maart van 12:30 – 13:00 uur

Ivan Gomes Cervantes (harp) begon op zijn achtste harp te spelen en volgde lessen bij Elena Mashkotseva. Vervolgens studeerde Iván aan het State Conservatorium of Baja California. Hij studeert nu aan het Conservatorium van Amsterdam in de masteropleiding bij Erika Waardenburg en Sandrine Chatron. Ivan is prijswinnaar bij de Latin American Harp Competition "CONHARPA" in Brasilië en bij de National harp Competition in Mexico. Iván concerteerde met o.a het orkest Baja California en het National Youth Symphonic Orchestra. Morgen speelt hij stukken van G. Faure, L. Spohr en A. Durand.

Het concert is gratis en begint om 12.30 en duurt tot 13.00 uur.

Opening nieuwe expositie All too beautiful: vrijdag 21 maart van 18:00 – 21:00 uur
Workshop Calvijntjes kleien: zondag 23 maart na afloop van de dienst

Op vrijdag 21 maart opent de nieuwe expositie All too beautiful van Thomas Open met de kunstenaars Sean Hannan, Witte van Hulzen, Mees van Hulzen en Sander Breure. Onderdeel van de expositie is het gezamenlijk kleien van ‘Calvijntjes’ die in de kerk zullen worden geëxposeerd. Kom zondag 23 maart na afloop van de dienst: in een workshop gaan wij gezamenlijk Calvijntjes kleien. Andere data voor de workshops worden binnenkort bekend gemaakt op onze site.

Online kaarten kopen nu mogelijk!

Het is nu mogelijk om ook online uw kaarten te kopen voor voorstellingen van Thomas Open! Thomas Open biedt haar bezoekers graag deze extra service. U betaalt via de site de kaarten met iDeal. Uw bevestigingsemail dient als toegangsbewijs.

Over ons
Thomas Open is een cultureel platform voor ontmoeting, verstrooiing en verdieping.
>meer info

Contactgegevens
Stichting Thomas Open
Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
Tel: 06-24899118
info@thomasopen.nl
www.thomasopen.nl

Afmelden
Wilt u geen nieuwsberichten meer  ontvangen? om u af te melden.